Citrus na vyčištění střev
Postup přípravy
Přišlo mi mejlem, tak předávám dál.......CITRUS NA VYČIŠTĚNÍ STŘEV !!!!
Na ideální vyčistění střev je jednoduchý přírodní produkt – citrusový plod. Každý večer cca dvě…
domácí sirup
Potřebné ingredience
pomeranče,citróny
Postup přípravy
prosím maminky které dělají domácí sirupy z ovoce.pošlete mi aspoň pár receptů.sirupy v obchodech se nedají pít. předem moc děkuji
Labuť z jablíčka
Potřebné ingredience
Jablko, čím vybarvenější, tím lépe - labuť celkově lépe vynikne, slabý, ostrý nožík
Postup přípravy
jablko seřízneme aby stálo, odřezky schováme na krk. Opatrně vyřízneme křídla, která poskládáme do sebe a nakonec uděláme výřezem krk. Celková doba přípravy zabere asi 4 minuty.
Amasaké s pudinkem a ovocem!!!!!
Potřebné ingredience
1l amasaké(jáhlové,rýžové),1 vanilkový pudink,1-2 lžíce Maizeny,1 lžíce cukru,0,4l mléka,hrst sušených švestek,jablek,hrušek a meruněk.
Postup přípravy
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu.Zatím rozmícháme pudink,Maizenu a cukr ve studeném mléku.Pomalu vmícháme do vařícího amasaké a mírně…
Jahodová zmrzlinka
Potřebné ingredience
Jahody, zakysaná smetana, sladká smetana, tvaroh, cukr podle chuti.
Postup přípravy
Rozmačkané jahody smíchat s ostatními přísadami, není - li tvaroh, nevadí. Dá se tak udělat i meruňková, jablečná, hrušková, broskvová a jiná ovocná zmrzlina. Směs se rozdělí do…
"Rozinky " z třešní
Potřebné ingredience
Vypeckované třešně, cukr.
Postup přípravy
Vypeckované třešně zasypu cukrem krystal. Nechám odležet 1 den, v průběhu třešně tak 2 x promíchám, třešně pustí šťávu a cukr se rozpustí. Pak třešně vysypu na cedník, sladká…
Melounový košík
Potřebné ingredience
Meloun, ovoce dle chuti
Postup přípravy
...z horní poloviny melouna odkrojit dlouhým nožem dvě čtvrtky, nechat uprostřed "držák" košíku. Meloun vydlabat, obrysy košíku vyřezat a celý meloun naplnit ovocem.…
Zimní čaj
Potřebné ingredience
Vím že už tady jeden hodně podobný je ale tento čaj dělám již několik let je odzkoušený:
1l rybízu černého nebo červeného
1l různého ovoce(pomeranče,citrony,kiwi,švestky,jablka, a další)
1 lžička skořice
5 hřebíčků
1,20kg cukru(stačí kg)
1/8l rumu(podle chuti)
Postup přípravy
Ovoce nakrájíme na malé kousky i s kůrou.Vše dáme na plech a nasypeme na to
cukr.Dáme do trouby na 200 stupňů.Až začne hmota vařit tak od té doby ještě 20min.
Pak do…
Carving koní po druhé
Potřebné ingredience
Meloun, nožík na brambory, představa... :)