Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 8 návštěvníků)

Já a můj malý příživník .....

0.0
Já a můj malý příživník .....

Postup

Nejdříve jsem to sem vůbec nechtěla psát,ale všichni se ptáte,co se děje,že neodovídám bleskově na objednávky,jak jste zvyklí ... ... znáte mě ,jako človíčka usměvavého,bez problémů - všechno zvládnu,vše vyřeším,něco sehnat není problém .... o.k. až do nedávné doby kdy mě malinko začalo zlobit zdraví ... uznávám vzala jsem si na sebe moc velkou kládu ( obchod na mmb,e-shop,kamenný obchod, děti ,pes, dostavba rodinného domu a další ..)

Listopad 2010- začala jsem kolabovat,nemohla jsem jíst,střevní problémy - vždycky se to na chvilku zlepšilo - já samozřejmě neměla čas na lékaře -obchod musel být 100% - a pak se to stalo ... až to bylo neúnosné,konečně jsem zašla k lékaři - následoval ultrazvuk - o.k.,rychle vyšetřit a zase frčet v zajetých bleskových kolejí stovky denních mailíků a vyřizování - zákazníci přeci nebudou čekat... jenže ultrazvuk ukázal něco nečekaného - nález na játerch a ne zrovna malý :( následovalo CT a to potvrdilo nádor na játrech .... nevím co bude dál ...

.....nové info - únor 2011- další vyšetření na CT - nádor je nezhoubný - ale je velký - zůstává tam - další vyšetření 16.února - podrobné ultrazvukové s tokem krve k nádoru a zpět ...

.....výsledky 17.února : je to SUPER !!! ..... kontrolní vyšetření dopadlo na výbornou - lékaři jsou spokojení s výsledkem a já ještě více :-)) nález je malilinko větší,ale nezlobí... pro ty co se ptají s jak velkým nálezem se musím naučit žít , tak jen na doplnění info já jej mám 7/5 cm .... a věřte mi,vím že to lze i s většími čísly ..... Díky všem co jste mi drželi palečky !!!


Březen - popíjím peruánské čajíky a aloe vera-uvidíme co ten zázrak umí ... snažím se být vklidu,moc nepracovat a těším se na jaro :)


Léto - srpen - je mi fajn - občas mě chytne silná migréna,ale to už zvládám bez silnějších kolapsů,malinko jsem povolila s dětmi o prázdninách zdravou stravu - samozřejmě,že to tělíčko poznalo,takže opět najíždím na mé stravování :-) jen mě trápí otoky nohou - chodím sice na lymfomasáže,ale játra to asi nestíhají ..

Leden 2012 - po roce kontrola ultrazvuku - dopadla dobře - nález se malilinko zvětšil,ale je to dobré !!! Cítím se dobře - někdy to není ono,ale jde to.....


Léto - červenec 2012 - v těch vedrech je to mazec,děsně otíkám,ale snažím se to nevnímat - odpočívám...už se těším na podzimní kolekce oblečení - malinko budeme zase chvilku pracovat :)

Leden 2013 - právě jsem se vrátila z ultrazvuku - opět se mi ten příživník zvětšil - už má 8/6 cm - no co se dá dělat ... jedeme dál...

Únor 2013 - šíleně mě bolí hlava,krk ... na rtg zjištěná rovná páteř bez obybu - no já taky musím mít všechno :) takže cvičím silové cviky na krček :)

Květen 2013 - odešel můj táta, který bojoval s rakovinou slinivky a jater 3 roky ...

Leden 2014 - moje kontrola na ultrazvuku - nikdo neví jak je to možné,ale nález se mi zmenšil na 6,5 cm v průměru :) dobrá zpráva na začátek roku ...

Leden 2015 - kontrola po roce-ultrazvuk -velikost je stejná-to je fajn,krevní testy v normě -pročistíme tělo aloe a budeme žít dál :)

Léto 2017 - kontrola - ta mrška je zase o kousek větší - ale nevadí - když chce,ať tam je :) jen malinko provedu změnu - vyprodám kompletně dětské oblečení a budu se věnovat novému koníčku a to vyšívání na textil :)

Podzim 2018 - tak jo, kámoš na játrech je pořád stejně velký .... a když změna tak pořádná ... dostala jsem pracovní nabídku, která se neodmítá - jak někteří víte - jsem zdr.sestra, tak po 15 letech se maličko vrátím ke své profesi...nebojte - výšivky si nechám jako víkedovou radost :)

Září 2019 - a je tu kontola ... velikostně jsme na stejno 9*8 cm - pravda sem tam jsem trošku víc unavená,ale když se pracuje s klidem,tak to jde :)




Když takhle dostanete od života malou lekci,více si vážíte všeho - smíchu dětí,ranního sluníčka a tak .....
Já jen děkuji tomu v nebi nahoře nad námi,že mi dal ještě jednu šanci ....

Mějte se všichni moc krásně a žijte !!!! Vaše Ivča
Smazat návod

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie