(recept
si oblíbilo 91 návštěvníků)
Luxusní zvěřinový gulášek

Potřebné ingredience
zvěřina (daněk, srnčí, divočák, jelen...) plecko, ořez, krk...., cibule, olej, sůl, směs koření Divočina, paprika, česnek, plnotučná hořčice, hl. mouka
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky, jak velká je hromada masa, tolik nakrájíme cibule. Cibuli osmažíme na oleji do zlatova, přidáme maso necháme zprudka zatáhnout. Přidáme papriku, sůl a koření Divočina, hodně mícháme, aby se nepřipalovaly a podlijeme trochou vody nebo vývaru. Přikryjeme pokličkou, ztlumíme plamen a necháme pustit šťávu. Dusíme do měkka, sem tam mícháme a případně přidáváme vodu. Když je maso měkké, zahustíme moukou (ve vodě pořádně rozmíchat hl. mouku a šup s ní do guláše), provaříme, přidáme 2 rozmačkané stroužky česneku a trochu plnot. hořčice.
Takto vznikne jemná varianta guláše pro děti a maminky. Tatínkové si přidají pepř a trochu křenu (krenexu). Na talíř přidáme cibulku a doplníme rohlíkem nakrájeným na kolečka.
Takto vznikne jemná varianta guláše pro děti a maminky. Tatínkové si přidají pepř a trochu křenu (krenexu). Na talíř přidáme cibulku a doplníme rohlíkem nakrájeným na kolečka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé