(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Kančí guláš - můj první zvěřinový a výborný!:)

Potřebné ingredience
500g kančího masa, 4 cibule, kousek slaniny, mletá paprika sladká, pálivá, sůl, pepř, majoránka, drcený kmín, vývar, hl. mouka, trochu červeného vína, olej (sádlo)
Postup přípravy
Maso, cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky. Na oleji smažíme cibuli, přidáme nakrájenou slaninu. Cibulku osmažíme do hněda (až trochu spálíme), přidáme maso, krátce osmahneme, zatáhne se a pustí šťávičku, přidáme sůl, pepř, kmín, zamícháme a přidáme papriku, podlijeme trochu vínem, po té podlijeme vývarem a necháme dusit. Podle potřeby podléváme. Nechám dusit 2h ať je masíčko měkké. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Dochutíme majoránkou a krátce povaříme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

PeRoŠi
(upraveno)
15. 6. 2014, 13:09
Uvařeno a snězeno
Byl výborný až tak, že byly i talíře vyleštěny do čista
teď ještě
a odpočívat





nahlásit
Macinkag
(upraveno)
15. 8. 2014, 14:48
@PeRoŠi
Tak tak bez
by to ani nešlo! Jsem ráda, že se povedl a chutnal


nahlásit
Macinkag
(upraveno)
21. 7. 2014, 16:45
@PeRoŠi
Pívečko ke gulášku musí být!
Jsem ráda, že se povedl


nahlásit

Andulajda
(upraveno)
31. 3. 2013, 13:51
Dnes jsem ho udělala k obědu a dopadl výborně
všem moc chutnal. Jen jsem přidala jalovec a ke konci trochu česneku.
Ale recept už mám uložený



nahlásit
Macinkag
(upraveno)
6. 7. 2013, 20:46
@Andulajda


nahlásit

Natálka 08
(upraveno)
22. 5. 2012, 20:08
Už je na plotně , uvidíme

nahlásit
Macinkag
(upraveno)
15. 6. 2012, 20:15
@Natálka 08
doufám, že dobře dopadl!


nahlásit