Tvarohovo-pudinkový koláč s višněmi
Potřebné ingredience
Na těsto: 200 g hladké mouky, 80 g tuku (Zlatá Haná), 70 g cukru moučka, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 1 vejce....Na náplň: 500 g tvarohu, 200 g cukru moučka, 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudinkový prášek Dr. Oetker, 100 ml oleje, 4 PL rumu, 2 vejce, 250 ml mléka........Já dala 10 dkg vypeckovaných kompotovaných višní.
Postup přípravy
Výhody: 1.Těsto se výborně dělá, celá příprava je rychlá a snadná. 2.Koláč nevytéká do trouby. 3.Tento moučník je bez kypřícího prášku. 4. Vypadá dobře. 5. Chuť je vynikající!
Nevýhoda: Koláč se dlouho peče a ještě déle chladne. Až několik hodin.
těstíčko se dobře zpracovává
krátce vyšlehaná řídká tvarohová náplň
nachystáno do trouby
upečeno
konečně studené
Tentokrát jsem pekla v koláčové formě, která je větší. Nahoře jsou čerstvé jahody.
posypáno zmrzlými borůvkami, pečeno v koláčové formě
dnes s mraženým rybízem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé