Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 988 návštěvníků)

INDIÁNKY MINI - S POSTUPEM

5.0
INDIÁNKY MINI - S POSTUPEM

Potřebné ingredience

Indiánci,jsou skvělý a ták jednoduchý. 2 bílky,15 dkg cukr moučka-PŘESÁTÝ -nesmí v něm být hrudky,2 lžíce jahodové marmelády(aby v ní ale nebyly kousky ovoce),čokopoleva,piškoty.

Postup přípravy

Cukr+ bílky dobře vyšlehat do tuha.Zkoušela jsem i vyšlehat nejprve bílky a pak přidávat cukr a jde to taky dobře. Potom přendám na kastrol ve kterém se vaří voda a šlehám nad parou do zhoustnutí-alespoň 8 minut.Hmota nabyde a je to spíše pěna.Sundám a zašlehám jah.marmeládu.Nastříkáme na piškoty. Dáme do lednice alespoň na 3 hodiny ztuhnout.Nebo klidně i přes noc.Připravíme ve vodní lázni čokopolevu a namáčíme. Misku s polevou nahnu ke straně aby poleva byla "hluboká" .Namočíme,nechám trochu okapat a dáme na papír necháme zaschnout a pak přendavám na tác a dám opět do lednice.Ze 2 bílků je kolem 40 ks - záleží jak je stříkáte vysoko,a jak velké máte piškoty.
POZNÁMKA :jESTLIŽE VÁM HMOTA PO PŘIDÁNÍ MARMELÁDY ZŘÍDNE,VRAŤTE VŠE JEŠTĚ NAD PÁRU A ZNOVU ŠLEHEJTE.

ještě nepolité

touhle trubičkou (špičkou) stříkám indiánky.

další várka s růžovou polevou.Růžová poleva: bílá čokopoleva Carla rozpuštěna ve vodní lázni se 100% tukem a troškou červené potravinářské barvy.

dobře vyšlehaný sníh

do sněhu zašlehaný prosátý moučkový cukr

vše šleháme nad parou (vroucí vodou),šlehám určitě 8 minut.

po vyšlehání sejmeme z páry a přidáme jahodovou marmeládu a dobře zašleháme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

monka229 20. 4. 2010, 20:45
náádhernéé (clamp) (clamp) (clamp)
ssonda 30. 8. 2010, 14:02
@monka229 děkuji (F) (F)
jingr 20. 4. 2010, 20:32
dobrý večer chtěla bych se zeptat kde jste sehnala tu čpičku na jindiani děkuji Pinterova
ssonda 21. 4. 2010, 12:52
@jingr Jarko,sehnala jsem ji normálně v dom.potřebách ale je to pár let,ale klidně můžete indiánky stříkat i řezanou s vetším otvorem. (F) (F) (F)
zofka1 20. 4. 2010, 17:10
dělamj e doma taky a jsou hned pryč.Jen používam meruňkovou marmošku,ale to je jedno. (hello) (hello) (clamp) (clamp) (clamp)
ssonda 17. 10. 2010, 20:49
@zofka1 (hello) (hello)
olgaha 4. 2. 2010, 13:54
Děkuji za receptík |:o)už máme snědeno a bylo to super!!!!!!!!!!!!!!!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ssonda 14. 9. 2010, 20:36
@olgaha paráda (Y) (Y)
Jarčaa 20. 1. 2010, 17:18
Můžeme jen doporučit, jsou skvělé...Na pátek budeme dělat už po druhé...Díky za recept... |:o) (clamp) (F)
ssonda 22. 1. 2010, 17:02
@Jarčaa není zač ,taky je dělám často (F) (F) (F) (F)
Markulena 20. 1. 2010, 11:13
Tak jsem indiánky taky vyzkoušela :-$ vážně jednoduché, super receptík, jen ještě přijít na způsob stříkání a polevu, bo ta moje je sice dobrá, ale není to ono *-) jakou děláte vy? jinak moc a moc chválím (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ssonda 21. 1. 2010, 21:29
@Markulena Děkuji (L) Polévám klasikou čokoláda na vaření+ kousek 100% tuku = rozpustit ve vodní lázni. (F) (F) (F) (F)
jingr 21. 12. 2009, 21:22
dobrý večer kde jde sehnat ta ta tubyčka na špičky děkuji za odpověd Pinterova muj imel je pinterova10@seznam,cz
ssonda 22. 12. 2009, 14:23
@jingr Trubičku jsem Jarko sehnala v domácích potřebách. (F) (F) (F)
Hnědovláska 21. 12. 2009, 19:18
Kráásné indiánky máte |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y)
ssonda 23. 12. 2009, 10:18
@Hnědovláska děkuji (F) (F) (F)
cermi 21. 12. 2009, 16:57
Soňo,
děkuji za recptík (Y), chtěla bych vyzkoušet, ale netuším, jak dlouho mají indiánky trvanlivost...Myslíte, že týden...?Děkuji.Jana
ssonda 21. 12. 2009, 18:06
@cermi Jani,myslím že týden vydrží v pohodě. (F) (F) (F) (F)
Zrušený účet 21. 12. 2009, 12:59
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Dobrý den musím pochválit super jednoduchý receptík (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Práce šla samo od ruky a zítra je namočím v čokoládě a myslím že do čtvrtka ani nevydržej ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
ssonda 21. 12. 2009, 19:59
@ Míšo,to jsem ráda.Veselé vánoce (andel) (andel) (andel)
margotka 20. 12. 2009, 8:25
Milá Soňo,tak indiánky už mám také hotové a dnes jdu dělat další várku (Y) (F).Je to fakt dobrota a vše se dělá skvěle (Y).Syn je z nich nadšený a pořád je baští (Y).Díky za prima receptík :-) (clamp) Markéta
ssonda 20. 12. 2009, 17:40
@margotka Markéto,jsem ráda .Díky (L) (stromecek) (stromecek) (stromecek)
Maruschka37 18. 12. 2009, 8:41
ja odpadnem..Konečne som našla tento recept a tie vaše indiánky sú nádherné.. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Určite ich urobím na sviatky ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o)Už sa na to teším, ako ohúrim celú rodinu.. ^o) (clamp) (clamp) (clamp)Ďakujem za skvelý super recept.. (L) (L)
vychod 17. 12. 2009, 6:30
Tak som ich robila vraj na sviatky (banky) ale Vianoce pred dverami *-)a kolačkov nikde 8o|.A tak musim :-@znova robit.Ale nevadi hlavne,že chutia (Y) (Y)Pekne sviatky všetkym (banky) (andel) (stromecek)
ssonda 17. 11. 2010, 20:30
@vychod (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Lidus1 16. 12. 2009, 21:53
prosím vaS CHTELA SME SE ZEPTAT UZ NEKOLIKRAT SEMSE CHYSTALA ZE VYZKOUSIM ALE MAM DOCELA OBAVU STOHO MACENI V poleve.po zaschnuti nejsizdi z toho piskotu?Moc děkuji
ssonda 17. 12. 2009, 13:57
@Lidus1 Lidko,jestli chcete mít jistotu aby Vám při máčení nesjeli z piškotu,tak je nastříkejte večer a přes noc nechte v lednici a do čokolády máčejte ráno.Krásně zaschnou a drží. (banky)
jarciku 14. 12. 2009, 18:38
Dobrý večer, taky budu otravovat s dotazem. Jak dlouho vydrží. Myslím, jak dlouho dopředu je děláte na vánoce? Není ještě na ně brzo? Tedy pokud je nesníme hned, tak jetli vydrží jako klasické cukroví aspoň na Silvestra. Dík Jarka
ssonda 15. 12. 2009, 18:47
@jarciku Jarko,já nevím ještě jsem je na vánoce nedělala.Ale týden by měli vydržet určitě.Je to pod čokoládou takže neoschnou. (F) (F) (F)
jarciku 8. 1. 2010, 16:11
@ssonda děkuji.
lilie35 12. 12. 2009, 19:49
Dobrý večer,šlo by to šlehat el. šlehačem a v hrnci na mléko?Mám problém s rukama. *-)
serbák 16. 12. 2009, 21:05
@lilie35 ano, dělam je v hrnci na mléko, jde to skvěle. Nechávám je na piškotu pres noc zschnout a teprve druhý den je smáčím v čokoládě, M.H.
ssonda 12. 12. 2009, 20:00
@lilie35 Jaru, tak šlehání v hrnci na mléko nevím.Ale teoreticky by to jít mělo.Až se bílky vyšlehají tak dát hrnec na sporák a šlehat dál.Jestli zkusíte tak napište,jak se zadařilo. (F) (F) (F)
jolča 12. 12. 2009, 19:28
Soni,chci se zeptat kolik kusů indiánku je ze dvou bílku. Díky (clamp) (clamp) Jolana
ssonda 12. 12. 2009, 19:57
@jolča Joli,ze dvou bílků bylo kolem 40-50 kusů.Taky záleží jak jsou velké dětské piškoty (F) (F) (F)
Zrušený účet 12. 12. 2009, 17:46
budu dělat zítra ale nevím čím to na piškoty dám nic takového nemám *-) ještě se zeptám musí tam být ta marmeláda?
ssonda 12. 12. 2009, 19:56
@ Stříkám cukr.sáčkem s hladkou neřezanou trubičkou.Marmeláda tam samozřejmě být nemusí,ale chuťově je to řekla bych lepší. (F) (F) (F)
babicka06 3. 12. 2009, 20:57
(zajic) (Y) (andel)
ssonda 28. 9. 2010, 17:07
@babicka06 (F) (F) (F)
ssonda 28. 9. 2010, 17:07
@babicka06 (F) (F) (F)
Ilonáček 3. 12. 2009, 16:14
ano jsou výborné, už jsme je tady probíraly s paní ID 56614 (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie