(recept
si oblíbilo 161 návštěvníků)
Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)
Potřebné ingredience
vepřové maso - plátky, 250ml šlehačky, 1 velký panák rumu, 1 lžíce sojové omáčky, 1-2 hermelíny, mouka, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso naklepeme, okořeníme, obalíme v mouce a rychle orestujeme. Pak dáme do pekáče, zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sojovou omáčku a velkého panáku rumu. Navrch posypeme hermelínem. Zvolna zapékáme asi hodinu. Příloha brambory na jakýkoliv způsob
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cernatana
(upraveno)
1. 10. 2008, 12:40
To vypadá velice dobře,zkusím...
Denisaaa
(upraveno)
1. 10. 2008, 12:54
@cernatana
Zkuste, nebudete litovat
jolča
(upraveno)
24. 9. 2008, 10:17
Tak jsem dnes uvařila na oběd musím řict obrovská dobrota,ke konci jsem přidala včerejší uvařené brambory pěkně se prohřály a opekly,manžílek si opravdu .
Denisaaa
(upraveno)
24. 9. 2008, 11:17
@jolča
Jééé to jste mě udělala dnes radost, že Vám chutnalo aslespoň nějaká pozitivní zpráva v tom deštivém dni
adriana1
(upraveno)
20. 9. 2008, 18:04
MASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MANAM
Denisaaa
(upraveno)
23. 9. 2008, 14:46
@adriana1
Děkujíííí, ale i ten rumík stál za to ne
lape
(upraveno)
20. 9. 2008, 16:33
Tak jsme měli dnes k obědu. Byla to vážně mňamka.Na pekáč jsem ještě přihodila brambůrky a zalila tou šlehačkou s rumem.
Denisaaa
(upraveno)
20. 9. 2008, 17:57
@lape
To mě moc těší že Vám chutnalo Taky to občas dělám s brambůrky na plechu a nemá to chybu