Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 406 návštěvníků)

čím sem se řídila při hubnutí

0.0
čím sem se řídila při hubnutí

Potřebné ingredience

jogurty - activie, BIO jogurty, BIO tvarohy s 0%tuku a revital - všechno ochucené, bílé mi nechutnají
musli- není musli jako musli, vždy jsem sledovala obsah tuku!!!
ovoce-jedla jsem všechno, někdo říká že by se neměly banány a hroznové víno, kvůli vysokému obsahu kalorií a cukru, ale já jedla všechno navíc banán skoro každý den, protože mi chutná. A teď baštím meloun, ten miluju, dostanu do sebe vodu a z ovoce má skoro nejméně kalorií apod.
zelenina: ta mi moc nejede, takže jsem přidávala dřeba mrkev do jablka apod.

Postup přípravy

Co jsem jedla, příklad:

8-9hod.snídaně: jogurt (ty miluju,takže snídaně byly pořád jogurt, jen jsem střídala příchutě občas značky a někdy přisypala musli nebo vločky)
10-11hod.svačina-ovoce (většinou banán nebo hruška)
12-13hod. oběd- cokoliv jen jsem si odvažovala max.porci 200-250g (jedla jsem vše,nevydržela bych koukat na přítele jak se cpe zapečenýma nokama a já baštila třeba kuře na vodě,jen jsem omezovala přílohy a vážila porce)
14-15hod.svačina -ovoce nebo zelenina (většinou mrkev nakrouhaná s jablkem apod.)
17hod.večeře- většinou zelenina nebo ovoce
Takhle jsem baštila, prostě stejně se synem, jsem pohodlný člověk navíc bez hlídání, takže vařit zvlášť sobě, zvlášť malému a zvlášť příteli, to bych nevydržela. Podle mě největší úspěch na schozených kilech má to, že jsem jedla pravidelně,menší porce, přestala jíst úplně pečivo a piju 3l neperlivé vody denně. Teda se šťávou, samotná mi nechutná. :) Ze začátku jsem si jí udělala ráno do dvou PETek abych měla přesnej přehled kolik toho ještě musím vypít a nutilo mě to. Nejdřív jsem cvičila každý den doma, protože jsem se styděla jít někam cvičit, teď už chodím dva měsíce na cvičení a třetí týden do posilovny, kde mi udělali osobní plán, což je super, napsali mi to přímo "na tělo".Jedla jsem koenzym Q10 se selenem a Ečkem, to abych dodala tělu aspoň něco co ztratilo. Co se týče spalovačů..ty jsem nejedla žádné, ale po prvních 16kilech dole, jsem začala jíst meridii, ta to hubnutí opět rozběhla, protože se ta váha začala potvora zasekávat. :)
Věc kterou jsem hlídala byly tuky, někde jsem se dočetla, že na mojí výšku 173cm bych měla přijmout za den max.30g tuku to co je přes už jde do zásobiček a pokud chci hubnout nesmím přijmout víc než 10g denně, u oběda jsem nic neřešila, ale když sem kupovala nějakou mlsnotu, jogurt prostě cokoliv vždy jsem volila podle obsahu tuku, podívejte se třeba na tatranku, kolik má g tuku a budete překvapený.
Jestli se chcete na cokoliv zeptat, klidně se ptejte ráda odpovím, ale opravdu to nebertně jako směrodatné, je to jen to co jsem dělala já, nic odborného a nevím zda správného. Každý pozná nejlíp na sobě co mu vyhovuje a co ne.
Pak jsem taky chodila na lymfodrenáže..ty mohu jen a jen doporučit, nejen že jsou zdravé pro žíly, ale taky odvedou zadržovanou vodu z těla a já tak "přišla" o 4cm přes stehno, pas i boky.
Cvičení: tady bych možná chtěla zdůraznit, že jsem jako do té doby absolutní lenoch zjistila, že není cvičení jako cvičení. Já chodím do rehabilitačního centra u nás ve městě, cvičení vede majitelka nebo její sestra, tím že obě jsou perfektní vystudované fyzioterapeutky přesně ví co a jak cvičit, takže ze začátku mě trochu vadilo neustále " buzerování" že tohle dělám špatně a při tomhle se hrbim a tímpádem to nemá význam, ale teď to ocňuji. Navštívila jsem hodinu aerobiku, který by mě strašně bavil, ale byla jsem rozčarovaná, při posilování tam skoro většina ženských stála blbě, hrbila se apod. nikdo je nenapomenul, neupozornil na to. I když nejsem znalec,už jsem zblblá z toho "našeho" cvičení a viděla jsem to i já laickým okem že to dělají špatně. Prot radši zajděte tam, kde opravdu budete cvičit a budou se vám věnovat. Cvičení, které se provádí špatně nemá takový efekt. Sice už jsou ze mě občas na nervy v posilovně, když se na vše ptám, ale když už se tam jdu mordovat chci aby sem z toho vytěžila maximum. Takže i taková věc jako 2hod.před a 2hod.po cvičení že se nemá jíst byla pro mne zcela nová, ale užitečná. Protože v této době bude tělo spalovat "jen" obsah žaludku a ne zásobičky.
KONEČNĚ JSEM NAŠLA CO JSEM HLEDALA - TAKŽE DÁMY PLZEŇSKÉ A Z OKOLÍ, JE MI JEDNO JESTLI TO VYZNÍ JAKO REKLAMA NEBO NE, ALE ROZHODNĚ PO NĚKOLIKA ZKUŠENOSTECH SI DOVOLUJI TVRDIT, ŽE ZA TU DOBU JEDINÝ PROFÍK V POSILOVNĚ - pí.BARBORA MRÁZKOVÁ - PŮSOBÍ VE FITNESSU BOLEVEC. SUPER DOPORUČUJU A MOŽNÁ SE TAM NĚKDY UVIDÍME.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

akr 6. 11. 2008, 12:10
Dobrý den Jani obdivuji Vás,že jste dokázala takhle zhubnout.Moc Vám to sluší.Držím palečky v soutěži (Y) máte můj hlas (F) Lenka
plonkk 6. 11. 2008, 11:28
Jani, právě jsem vás viděla v móda, extravagance a manýry a musím říct, že ten účes vám vážně moc slušel (clamp) (Y)Jste moc sympatická, určitě vám pošlu bod |:o)Přeji mnoho štěští v soutěži, určitě máte velkou šanci, jde viděět, že vůli máte obrovitánskou (clamp) (skolak) (destnik) (kytara) (radost)
syfal 10. 8. 2008, 22:25
sy.fa@seznam.cz prosím přeposlat
sonka 15. 7. 2008, 14:13
@Jana V. skvělé (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
7.8 25. 6. 2008, 19:49
Dobrý den Jani,já jen čučím!!! Jsem tlustá a nejím ale žeru.Přesně jste to tu popsaly.Líná a pohodlná máma 2 skoro dospělých kluků. Jsem ještě diabetik,ale myslím že bych měla začít něco dělat. (Mladší přítel). Prosím pokud budete mít čas a náladu můžete mě poslat ještě nějaké receptíky. Sice si nedovedu představit nejíet pečivo,ale koukám jde to. Děkuji za nakopnutí a musím vydržet!!!!!!! marcelasauerova@seznam.cz :-#
MarketaBau 2. 7. 2008, 10:20
@7.8 Marcelo, jde to jde to i bez pečiva. Jedu podle paní Jany měsíc a 6 kilo je dole!!!!!! Jen vydržet!!!!! Markéta
MarketaBau 15. 6. 2008, 14:56
Milá paní Jano, Mezitím, co jsem vám napsala vzkaz, jsem už váš detailní popis našla a už týden podle něj jedu a první 2 kila jsou dole. Jsem vám moc vděčná!!! Poprvé mi hubnutí jde tak nějak samo. Nehladovím a pečivo mi vůbec nechybí. A poprvé mám pocit, že to opravdu půjde. Jen ještě trochu tápu v těch večeřích. Co jste si kromě syrové zeleniny dopřávala???? A hlavně, jak jste na tom dnes, rok od zhubnutí???? Přeji vám krásný den a děkuji a impulz a rady. Markéta Bauerová
Radušáček 14. 6. 2008, 18:16
Mila Jano,chci Vam pogratulovat a to moc!!!! Mam kamarada,ktery na tom byl podobne jako vy a ted uz ma dola 26kg!!!Je z neho krasnej kluk a jak sam rika...najednou si uziva zajmu slecen,dam i starsich :-) Jste cilevedomi clovek,ktery proste chtel....a vysledek jsme uz vsechny videly :-)Musite se citit vyborne a to i po psychicke strance.Vse jsem si od Vas precetla a docela jste me nastartovala :-)Dekuji Vam a preji Vam i cele Vasi rodine hodne stesti,lasky a zdravicka.Mejte se pekne.Radka
nadhoz 7. 2. 2008, 9:58
úžasnéé!!!!!!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Proska 13. 1. 2008, 18:06
Jani, vypadáte vážně úžasně (Y) Jen jsem se nikde nedočetla anebo přehlédla, za jak dlouho se vám podařilo takhle hodně zhubnout? Jinak, též gratuluji k úspěchu (F)
GORBY 13. 1. 2008, 16:52
DOBRÝ DEN JANI, JSTE KOČKA!!! O PLASTICKÉM ZMENŠENÍ PRSOU JSEM TAKÉ UVAŽOVALA (85/F - JE TROCHU MOC), ALE MÁM SKLONY KE KELOIDNÍM JIZVÁM A TAK Z TOHO MÁM STRACH. ALE VÁM TO VYLOŽENĚ PROSPĚLO! CHODÍM K VÁM NA JUKANOU PRO INSPIRACI! POTŘEBOVALA JSEM SE KONEČNĚ DOKOPAT SE PO DRUHÉM PORODU DOSTAT NA PŮVODNÍ VÁHU. VÍM, ŽE JE TO BĚH NA DLOUHOU TRAŤ, ALE KDYŽ KOUKÁM NA VAŠE FOTKY, TAK VĚŘÍM TOMU, ŽE TO ZVLÁDNU TAKY! (Y)
sosanky 11. 1. 2008, 13:18
Dobrý den,moc tady ma bazaru nečtu tyhle věci,ale nějak jsem se dostala až sem.. a musím říct,že koukám jak blázen. Jste šikovná-taková změna držím palec aby vám to vydrželo (clamp) ... a hlavně moooc děkuju za ocenění práce fyzioterapeutů ,kteří do vás naprali zásady správného cvičení- jsem taky fyzio a občas už mi jde hlava kolem z toho jak lidi cvičí- tisíckrát špatně a nikdo nemá k tomu se přiučit jak cvičit správně .. Takže díky za osvětu (L)
myšák 8. 1. 2008, 16:08
(L) Jano, děkuji za tento "recept" (F) (F) (F). Míša
Renďák 7. 1. 2008, 13:40
http://www.super.cz/fitness-dieta/19902-sokujici-pribeh-zhubla-jsem-65-kg-ale-moje-prsa-ne.html Janičko, jste absolutní jednička a teď i mediálně slavná. Moc Vám to přeji a držím palce. Moc gratuluji a jste pro všechny velkým vzorem. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Renata
Hanka V. 7. 1. 2008, 13:20
Jani přidávám se ke gratulaci, je vidět že chuť a vůle nejen zmenšují váhu, ale také plní sny (Y) Moc vám nová prsa sluší, jste neuvěřitelná kočka (clamp) (clamp) (clamp) Já díky Vám také začala hubnout, pomalu, ale jistě, zatím mám doel 9kg a pořád mě to drží, člověka potěší, když si toho někdo všimne a to je ten nejlepší hnací motor pro dietu (F) Opravdu Vám to strašně moc sluší (L) H. (F)
keiko 7. 1. 2008, 12:45
Jani, dnes hned jak jsem pustila PC, jste na mě jukla z titulní strany seznamu - moooc vám to sluší (Y), plastika jistě pozvedne sebevědomí (clamp). To se musí chlapi otáčet ! Jste i mojí motivací :-$ Mějte se moc hezky (F)
nairam 11. 12. 2007, 19:02
Jani, tak jsem se dívala na Vaše fotky-jste nádherná žena, na těch fotkách ze svatby Vám to náramně sluší. Určitě máte velice silnou vůli....Mně jste teda znovu pomohla k odhodlání, že se taky pokusím něco ze sebou udělat. Díky (clamp)
iva a tři kluci 29. 11. 2007, 13:53
Jani,gratuluji,je to krásný úspěch. Na jaře jsem se rozhodla ,že zhubnu,po třetím děcku to už bylo až hnusné,jak jsem byla vy....aná. Během tří měsíců jsem zhubla o třináct kg.Pouze úpravou jídelníčku. Pravidelná strava snídaně-svačina-oběd -opět svačina a do šesti hod.večere.Večer pouze ovoce,nebo zelenina a hooodně pít.Jedla jsem skroro vše,knedlíky,omáčky atd ,ale pouze malé porce,říká se tomu JJP jez jen půl.Odbourala jsem bílé pečivo,sušenky občas jsem slupla kousek čokolády.Vůbec jsem necvičila.Po třech měsících se to zastavilo,už jsem nezhubla,myslím,že pak mělo přijít to cvičení a šlo by dolu ještě nějaké to kilo. Je to na mě i dost znát a když se mě někdo zeptá jak jsem se dokopala k dietě,odpoím-já nedržela dietu,jen jsem přestala ŽRÁT A ZAČALA JÍST,nepřišel ani jojo efekt. Takže holky,pokuste se zamyslet nad tím co jíte a hlavně kolik,možná to některé z Vás pomůže jako mě. Pa Iva
Jennyi 30. 11. 2007, 13:35
@iva a tři kluci :) přesně tohle říkám já, když se podíváte ke komentářům k fotkám, jistě to tam ode mě několikrát bude napsáno...NEŽRAT a jen začít JÍST. Gratuluji Vám k úspěchu a přeji krásné svátky. (F)
MAXXIK 29. 11. 2007, 12:59
Milá Jani,dnes jsem si koupila Cosmo a najednou tam na mě v jednom článku kouká sympaťačka,kterou znám z mmb.Máte můj velký obdiv ,jste dokázala zhubnout i ,že jste se rozhodla k té další změně. Ta změna je teď úplně dokonalá.Moc vám to sluší a jistě i vaše okolí vám to potvrzuje.Snad i já konečně najdu pevnou vůli zbavit se své nadváhy,abych i já mohla být na sebe pyšná. (Y)
Jennyi 30. 11. 2007, 13:38
@MAXXIK Dobrý den Marcel, máte pravdu, v prosincovém comsopolitanu mě najdete. ;-) Možná tomu nebudete věřit, ale jako komentář k fotkám mi pár maminek napsalo, že by to chtělo zveřejnit, takže to že jsem v cosmopolitanu a hlavně mám plastiku, vděčím Vám tady všem. Jinak by mě to asi nenapadlo někam psát. Takže všem vám moc děkuji (F) (F) (F)
sunja 3. 11. 2007, 23:31
Jani, klobouk dolů, je z Vás úžasná kočka (Y) (Y) (Y) Mám na Vás dotaz, nebo na kteroukoli maminku tady- jak jste zpevnila břicho?? Já tedy s váhou problém nemám měla jsem obavy, aby mi po druhém porodu nezůstala kila, ale mám při výšce 162 cm 60 kg, což mi vyhovuje, ale štve mně břicho, mám rok po porodu - po císaři, takže jsem začala cvičit později, ale cvičím, ale bohužel břicho není jak by mělo být... ;-) Tedy jednak svalstvo ne a ne se pořádně zpevnit a jednak mi zůstala trochu povislá kůže...a jak tak koukám na Vaše fotky, tak Vy i přes tak velké zhubnutí máte bříško pěkné (Y) Poraďte... (L) Jarka
Jennyi 20. 11. 2007, 14:00
@sunja Dobrý den Jarko, no, chodila jsem opravdu pravidelně cvičit tak 3-4týdně, bříško se mi opravdu zmenšilo, ale nenenchte se zmást fotografií, kdybych tam byla úplně nahá, viděla by jste, že mi ve spodní části břicha ta kůže také visí. Dle lékaře toto nikdy nezmizí i kdybychom v posilovně i spali :))) Jediná možnost je plastika břicha. Také jsem rodila císařem, takže kdybych to měla nejlépe popsat...tak mám tu jizvu jako pásek, prostě mi to přes ní visí. ;-)
hádě 3. 11. 2007, 20:42
Dobrý den, můžete mi prosím písnout, kde je ta posilovna v Bolevci. Bydlíme na KOšutce a tak by to pro mě bylo docela fajn. Pořád dokola si čtu váš příspěvek a pořád se přemlouvám,že začnu taky hubnout, tak se mi to třeba i povede :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie