Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

ADVETNÍ KALENDÁŘ

0.0
ADVETNÍ KALENDÁŘ

Potřebné ingredience

40DKG HL.MOUKY( Z TOHO MŮŽE BYT 10DKG ŽITNÉ)
14DKG MOUČ. CUKRU
6DKG TUKU
2 VEJCE
10DKG MEDU
2 LŽ. KAKAA
1 LŽIČKA PERNÍKOVÉHO KOŘENÍ
1LŽIČKA(8G) JEDLÉ SODY

Postup přípravy

Těsto vypracujeme a necháme alespon 24 hod. odpočinout.Čím déle tím líp.I týden.Vykrájené potírat vejcem a péct 180 C-8 min.
NA ZDOBENÍ-1 bílek
14dkg cukr. moučka(prosátá)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tigger 6. 12. 2007, 12:03
Tedy klobou dolů,jste šikulka,můj malý miluje vláčky,takže tohle by byla trefa...jen by potřeboval svoji maminku mít tak šikovnou jako jste vy. :-$ :-$ :-$
LEYLA (upraveno) 6. 12. 2007, 15:13
@tigger Nikol neni to nic těžkého (H),ale spíš piplačka (C) těch sem vypla hodně a (candle) vypálila taktéž ;-) ,ale stálo to za to. Akorát malá nechápe,že může jenom jeden denně (zajic) Ted v lednu jí budou 2 takže na příští rok popřemýšlím zase o něčem jiném.Loni to byla perníková chaloupka pro moje neteřinky a letos jsem ty moje (*)potěšila něčím jiným. (banky)Hezké vánoce a Nový rok 2008 (andel)
alimama 5. 12. 2007, 19:44
Jééééééééééé.. já chcu být zase dítě.. [A] A mít Vás za mamku!!! (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie