Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 32 návštěvníků)

Křehké vepřové kotlety-časopis katka

0.0
Křehké vepřové kotlety-časopis katka

Potřebné ingredience

Ingredience vepřové kotlety (4 ks) majonéza Hellmann´s (4 lžíce) cibule (1-2 ks) sůl, pepř, nastrouhaný parmazán na posypání

Postup přípravy

Postup přípravy
Kotlety důkladně naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Poté maso a cibuli potřeme majonézou Hellmann\´s a posypeme nastrouhaným parmazánem. Pečeme v předehřáté troubě na 190-200 °C po dobu 25 min. dozlatova.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlr.Buckova 9. 7. 2012, 21:16
vyzkouším
vevey 21. 12. 2011, 14:35
(Y) (Y) (Y)výborné Marci
Kája89 20. 7. 2011, 13:11
opravdu skvostné (Y) (Y) (Y) (pl)
actimel 7. 7. 2011, 12:09
Je to výtečné§ dnes jsem udělala a dětičky si moc pochutnaly!!! (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie