Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Haše ze zbytků masa

0.0
Haše ze zbytků masa

Potřebné ingredience

250 g vařeného nebo pečeného masa, 30 g másla, 1/8 l vody, 1/2 cibule,
2 vejce, sůl, citron, 1 lžíce kečupu

Postup přípravy

Umleté maso našleháme s jemně nasekanou cibulkou a vodou a vložíme do kastrolu. Přidáme kousek másla, podusíme a přidáme vejce. Mícháme, dokud směs nezhoustne. Dochutíme citronovou kůrou, šťávou z citronu a dosolíme. Podáváme s vařenými brambory. Směsí můžeme plnit i palačinky nebo rajčata a kedlubny, které potom dáme zapéct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie