Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Zeleninová polévka

0.0
Zeleninová polévka

Potřebné ingredience

Máslo, Mrkev, Petržel, Celer, Hrášek, Květák, Brambory, Cibule, Majoránka, Bobkový list, Pepř celý, Nové koření Vegeta, Sůl, Vejce, Dětská krupička

Postup přípravy

Do většího hrnce dáme rozpustit máslo a přidáme do něj mrkev nakrájenou na kostičky, poté přidáme petržel, celer, květák, nové koření, pepř černý celý a chvíli podusíme. Zalejeme vodou a přidáme brambory, hrášek, celou oloupanou cibuli a bobkový list, sůl a trochu Vegety, případně i majoránky. Vaříme dokud nejsou brambory měkké. Po uvaření vyjmeme celer, cibuli, koření a případně i petržel, pokud ji nemáte rádi. V misce si rošleháme celé vejce s trochou dětské krupičky (uděláme ji řidší, aby to neudělo noky) a vlejeme do hotové polévky. Chvíli povaříme a je hotovo.

Do většího hrnce vložíme rozpustit máslo.

Přidáme mrkev, petržel, celer a podusíme.

Nakrájíme brambory na kostičky.

Zalejeme vodou a přidáme brambory, hrášek, celou oloupanou cibuli a bobkový list, sůl a trochu Vegety, případně majoránky. Vaříme dokud nejsou brambory měkké. Po uvaření vyjmeme celer, cibuli, koření a případně i petržel, pokud ji nemáte rádi. .

V misce si rošleháme celé vejce s trochou dětské krupičky (uděláme ji řidší, aby to neudělo noky) a vlejeme do hotové polévky. Chvíli povaříme a je hotovo.

Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie