Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Vepřová čína (s hlávkou zelí)

0.0
Vepřová čína (s hlávkou zelí)

Potřebné ingredience

menší hlávka zelí nakrájet na jemno 3/4kg vepřokýty nakrájet na kousky 25dkg gothaje nastrouhat na hrubo 2lžíce sojovky 2lžíce worchesteru 1 lžička kari 3 lžíce hořčice sůl smetana 1/2 Hery (nám chutná víc s máslem)

Postup přípravy

Maso,zelí,gothaj,sojovku,worchester,kari a hořčici promíchat,trochu osolit a dát do máslem vymazaného pekáčku. Zalít rozpuštěnou Herou(máslem) a dát péci. Až je maso měkké,tak zalít smetanou a nechat ještě dopéci. Je to syté a vynikající s bramborama. Větší žrouti si to dávali s knedlem,ale to je teda vážně obžerství. Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 15. 5. 2014, 22:32
(Y) (Y)
Kikina07 29. 8. 2011, 14:28
Opravdu výborné (F)
annahv 8. 8. 2011, 20:35
moc dobré,doporučuji! (Y)
stambi 10. 8. 2011, 7:02
@annahv Hlavně sytý co? ,-) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie