(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Vepřová čína (s hlávkou zelí)
Potřebné ingredience
menší hlávka zelí nakrájet na jemno 3/4kg vepřokýty nakrájet na kousky 25dkg gothaje nastrouhat na hrubo 2lžíce sojovky 2lžíce worchesteru 1 lžička kari 3 lžíce hořčice sůl smetana 1/2 Hery (nám chutná víc s máslem)
Postup přípravy
Maso,zelí,gothaj,sojovku,worchester,kari a hořčici promíchat,trochu osolit a dát do máslem vymazaného pekáčku. Zalít rozpuštěnou Herou(máslem) a dát péci. Až je maso měkké,tak zalít smetanou a nechat ještě dopéci. Je to syté a vynikající s bramborama. Větší žrouti si to dávali s knedlem,ale to je teda vážně obžerství. Dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
15. 5. 2014, 22:32
Kikina07
(upraveno)
29. 8. 2011, 14:28
Opravdu výborné
annahv
(upraveno)
8. 8. 2011, 20:35
moc dobré,doporučuji!
stambi
(upraveno)
10. 8. 2011, 7:02
@annahv
Hlavně sytý co?