Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Pangas na česneku a slanině

0.0
Pangas na česneku a slanině

Potřebné ingredience

750g pangase,sůl,4 str.česneku,50g slaniny,drcený kmín,50g másla,5 cl vody,sekaná zelená petrželka,citron

Postup přípravy

Rybu-částečně rozmrazím,potřu česnekem utřeným se solí.Na pekáčku si rozpustím slaninu nakrájenou na malinké kostičky,na to položím rybu,okmínuju,poliju rozpuštěným máslem a peču v rozehřáté torubě.Během pečení podlévám vodou.Na talíři posypu hodně sekanou petrželkou a ozdobím citronem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

decka 14. 9. 2014, 16:09
Výborné,dělala jsem dneska na oběd a musím se přidat s pochvalou...díky za recept...
veleprcek 29. 7. 2014, 12:42
(pl)Dnes jsem zkoušela podle vás, byla to mňamka (clamp). Ale měla jsem o česnek méně a úplně to stačilo, kvůli prckům a babi s dědou si pošmákli taky. (jidlo) Určitě budu dělat častěji. Romana (mamca)
Hotaska 22. 9. 2011, 11:50
Je to opravdu žrádlo :-) ..... použila jsem filé, domácí slaninku a česnek. Jen jsem ještě na závěr podlila troškou smetany. Příloha brambory v páře a okurkový salát ....... nemělo to chybu!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie