(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Podmáslový chléb - pekárna Moulinex OW 200030
Potřebné ingredience
320 ml podmáslí, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1 lžíce kmínu, 120 g žitné mouky, 380 g hl. mouky, 1/2 droždí
Postup přípravy
Veliký chlebík (1 kg) - náš nejoblíbenější!!!!!!!!
Po vytažení z pekárny...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gabska
(upraveno)
20. 8. 2008, 23:39
Jé já dělám podobný okorát nedávám 380 g hladké mouky, ale jen 300g, a přidávám 40g žitné celozrnné a 40g pšeničné celozrné mouky. Zasypu slunečnicí, dýní a sezamem. Jo a dávám 2 lžičky sušeného droždí. Fakt dobrej chlebík Jo a mám DOMO 3955
ivka71
(upraveno)
20. 8. 2008, 23:03
Janí ještě jeden dotaz na jaký program a velikost ho pečete mám pekárnu Eta Siesta dnes jsem ho zkoušela jako toustový tak vás moc a moc prosím o radu děkuji Iveta
ivka71
(upraveno)
20. 8. 2008, 22:52
Zdravím Jani, dnes jsem pekla váš chlebík a musím ho pochválit měl u nás uspěch i rodinka si pochutnala už nemám ani kůrku zítra ho budu dělat opět
Majakov
(upraveno)
17. 6. 2008, 16:32
Právě jsem dodělala chlebík podle Vašeho receptíku a musím říct, že je výborný. Moc chválím a děkuji za dobrý recept.
MonikaM
(upraveno)
13. 3. 2008, 11:50
Dobrý den Jani, tak tenhle chlebík u nás bude patřit taky mezi ty nejoblíbenější Má výbornou chuť a nádherně "vyrostl". Díky za tento recept ... mňam, mňam
ryzoto
(upraveno)
5. 3. 2008, 9:53
Tuhle mňamku jsem musela ochutnat hned o půlnoci jen s máslem. Chlebík jedna báseň a to chlebová nejsem Tenhle byl od pátku, co mám "chlebárnu" doma v pořadí čtvrtý a nejlepší. Asi bude repete
marcela54
(upraveno)
1. 3. 2008, 11:57
Faktr výborný včerá upekla,nemá chybu.
pepro
(upraveno)
1. 3. 2008, 10:52
toto byl druhý recept, který jsem v naší nové pekárně zkusila a povedl se. Přihodila jsem ještě slunečnici a nemělo to chybu. Manžel, který mě na pekárnu přemluvil a sám ji i vybral, byl z tohohle chlebíku fakt nadšenej. Takže už mám v ledničce litr podmáslí, protože ačkoli jsme jen dva, chleba během 24 hodin padl... Jen se chci zeptat - já tam dala kysané podmáslí a ted mám koupené šlehané. Z jakého to děláte Vy?
cara2001
(upraveno)
12. 3. 2008, 16:07
@pepro
Kupuju jaké mi přijde pod ruku anebo na chatě kupujeme domácí přímo od krávy... myslím, že je to jedno.
r.luna
(upraveno)
27. 2. 2008, 10:10
zkusila jsem Váš chlebík a moc nám chutná .Je opravdu super!!!! http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=863017
Andrejka1976
(upraveno)
15. 2. 2008, 20:31
Dobrý den Jani mám prosbu zatím jsem pekla jenom chleby už připravené smíchané koupené jako mouka a bylo to vždycky kilčo a přidávala jsem jenom vodu tak mi tady té mouky připadá málo máme velkou pekárnu tak nevím zda nedat dvojtou dávku nemáte s tím zkušenosti? děkuji Andrea
ivete
(upraveno)
6. 1. 2008, 18:15
U nás je taky velice oblíben. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=7146&user=10844
didli
(upraveno)
4. 1. 2008, 15:57
Můžu se zeptat,můžou tam být sušené kvasnice a pokud ano,kolik.S normálními jsem nikdy nepekla.Děkuji
cara2001
(upraveno)
6. 1. 2008, 17:17
@didli
Už jsem to pekla i ze sušených ... 1,5 lžičky
aenja
(upraveno)
4. 1. 2008, 15:49
Ráno jsme snídali Je super Lepší než kupovaný a ta kůrčička... měla jsem ho taky na jedné straně vyšší jako vy na fotce..
kajito
(upraveno)
3. 1. 2008, 15:40
Včera jsem upekla a můžu říci, že je opravdu výýýborný.. Určitě budu dělat častěji. Všem doporučuji. Peču v pekárně VEGA, na program 1.
fakdar
(upraveno)
30. 12. 2007, 20:20
Tak jsem dnes Jani vyzkoušela tento chlebík a je výborný...zatím jsem zkusila jen 3 recepty tady z MMB, ale tento nám chutnal nejvíc ...Zítra ho budu dělat zase...ten dnešní se tak nějak vypařil