Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

vepřová kýta po japonsku

0.0
vepřová kýta po japonsku

Potřebné ingredience

vepřová kýta 750g, na naložení - vejce, vorchestrová omáčka, sojová omáčka, trocha oleje, sůl, pepř, kari koření
na druhý den - červená paprika, hlávkové zelí, zelený porek, cibule

Postup přípravy

masíčko si naložíme, a necháme přes noc v lednici.
Druhý den dáme na cibulku maso, mezitím si v konvici dáme vařit vodu, nakrouháme bílé zelí, to v míse zalejeme vařící vodou,a po pár minutá přidáme k masu a dusíme. Až bude zelí měkčí tak přidáme nakrájenou červenou papriku a přidáme. Ke konci ještě dáme nakrájený porek.
Vše ladí krásně barevně a je to úžasně jednoduchý a rychlý.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ouhrabko 19. 10. 2011, 11:34
Co je na téhle hrůze japonského?

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie