Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Martinique

0.0
Martinique

Potřebné ingredience

4plátky vepřové plece nakrájené na větší kousky,4str.prolisovaného česneku,4lžíce citr.šťávy,1lžíce cukru, 1lžička ml.nového koření,1lžička ml.skořice,2lžíce oleje,2lžíce kari,vývar z masoxu,6mrkví nakrájených na kolečka,1zelená paprika nakrájená na širší nudličky,2bobkové listy,1lžička tymiánu,1velká cibule

Postup přípravy

V misce smícháme maso,česnek a citr.šťávu.Přikryjeme a necháme asi hodinu marinovat při pokojové teplotě.
Ve větší misce smícháme cukr,nové koření a skořici.
Z marinády vyjmeme maso a obalíme v cukrové směsi.Ve větším kastrole rozehřejeme olej a maso opečeme do hněda a vyjmeme.Do kastrolu přidáme cibuli,osmažíme ji,vložíme maso,zeleninu,kari,bobkový list,tymián a zalijeme vývarem.
Podle potřeby podléváme a dusíme do měkka.Nakonec odstraníme bobkový list.
Podáváme s rýží.
Toto jídlo mám z Ottovy kuchařky a je opravdu výborné,chutná i chlapovi a to je co říct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nick Carter 4. 3. 2012, 14:21
Už se mě sbíhají sliny. Bylo- li by možné foto? (B) (B) (zajic) (zajic)
TERĎ´AK 5. 3. 2012, 17:36
@Nick Carter Zatím nemám nafoceno,ale v brzké době budu opět dělat,tak foto vložím ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie