Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

VEPŘOVÉ KOLENO

0.0
VEPŘOVÉ KOLENO

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ KOLENO,SŮL,PEPŘ,KMÍN,ČESNEK,CIBULE

Postup přípravy

VEPŘOVÉ KOLENO omyjeme a nařežem od kosti, vložíme do osolené vody s oloupano cibulí a vaříme cca 1hodinu,poté koleno vyjmeme a dáme do vymazaného pekáče s nakrájenou cibulí kousky česneku,posypaným kmínem a solí a pečeme v troubě na mírném ohni 180 - 200 C cca 1hodinu,pravidelně otáčíme a poléváme. Pečené vepřové koleno podáváme s chlebem, plnotučnou hořčicí či křenem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie