(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Červené sametové řezy

Potřebné ingredience
Červený piškot, višně v gelu, pudinkovo-máslový krém s Pikaem, pudinková šlehačka, višňová marmeláda, rum
Postup přípravy
Piškot - 30dkg polohr. mouky, 20dkg cukru, 12dkg másla, 1 bílý jogurt, 2 vejce, 3 PL kakaa, 1/2sáčku červené potravinářské barvy(Kovandovi), 1 prášek do pečiva
Krém - pudink ze 250ml mléka, 1/2 plechovky Pikaa a 1 másla
Šlehačka - 500ml šlehačky(dávám rostlinnou), 1 vanilkový pudink bez vaření
Variace na teď tak populární RED VELVET.
Piškot jsem si upravila,neměla jsem podmáslí, nechtělo se mi dávat ocet ani sodu a šlo to taky.
Krém - pudink ze 250ml mléka, 1/2 plechovky Pikaa a 1 másla
Šlehačka - 500ml šlehačky(dávám rostlinnou), 1 vanilkový pudink bez vaření
Variace na teď tak populární RED VELVET.
Piškot jsem si upravila,neměla jsem podmáslí, nechtělo se mi dávat ocet ani sodu a šlo to taky.

upečený,rozkrojený piškot,ta barva je úžasná

..

..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

sburicova
(upraveno)
7. 4. 2012, 22:22


nahlásit