(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Stroganoff podle dědy šéfkuchaře-DĚKUJI ELIZE

Potřebné ingredience
Suroviny: 500 g minutkového hovězího (svíčková, roštěnec) 250 g žampiónů 2 cibule 2 lžíce rajského protlaku 200 ml smetany ke šlehání máslo olivový olej hladká mouka 3 lžíce čerstvého nasekaného kopru černý pepř sůl
Postup přípravy
Postup
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme a nakrájíme na nudličky. Necháme odležet, obalíme v hladké mouce a pepři a zprudka opečeme na rozpáleném másle. Opékáme asi 8 minut ze všech stran a poté vložíme do trouby, nahřáté na cca 100°C, aby se dopeklo a udrželo teplé.
V pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli, pokrájenou na proužky a žampióny, nakrájené na plátky. Poté chvilku podusíme, přidáme rajský protlak, smetanu a provaříme.
Nudličky masa vyndáme
NORMÁLNĚ BY JEME SI TO DALI S RÝŽI,ALE DĚTI MILUJI BR. KAŠI
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme a nakrájíme na nudličky. Necháme odležet, obalíme v hladké mouce a pepři a zprudka opečeme na rozpáleném másle. Opékáme asi 8 minut ze všech stran a poté vložíme do trouby, nahřáté na cca 100°C, aby se dopeklo a udrželo teplé.
V pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli, pokrájenou na proužky a žampióny, nakrájené na plátky. Poté chvilku podusíme, přidáme rajský protlak, smetanu a provaříme.
Nudličky masa vyndáme
NORMÁLNĚ BY JEME SI TO DALI S RÝŽI,ALE DĚTI MILUJI BR. KAŠI
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
brčule123
(upraveno)
4. 12. 2012, 15:02

nahlásit
megan78
(upraveno)
3. 12. 2012, 21:04

nahlásit
Hua01
(upraveno)
29. 10. 2012, 19:06
Vynikající
Děkuji za recept

nahlásit