(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
plátky v papińáku
Potřebné ingredience
plátky masa já měla kotletu bez kosti,sůl,pepř ,podravka 4 stroužky česneku,1 kostka masoxu,2 cibule,tak litr vody,hl mouka,olej,pár kapek sojovky
Postup přípravy
maso naklepeme okořeníme,potřeme strouhaným česnekem,zakápnem olejem a marinujeme stačili 2 ho´dky.V papiňáku osmažíme na trošce oleje maso z obou stran,pak cibuli na kostičky,zalejeme vodou,přidáme maso,kostku masoxu.Vaříme půl hodinky,poté maso vyndáme,š´távu drobet zahustíme moukou a dochutíme dle svého.
Podávala jsem s haluškama,ale i rýže nebo pečené brambory budou fajn.
Fotky nemám :-)))))mám nemocný dítě a jen se zaprášilo .-))) .Jednoduché a přitom tááák dobré.
Podávala jsem s haluškama,ale i rýže nebo pečené brambory budou fajn.
Fotky nemám :-)))))mám nemocný dítě a jen se zaprášilo .-))) .Jednoduché a přitom tááák dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé