Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Lasagne

0.0
Lasagne

Potřebné ingredience

Masová směs,kterou dáváte na špagety, může být i kupovaná omáčka :) co máte rádi Bešamel: 1 litr polotučného mléka (při téhle kalorické bombě je to už stejnak šuma fuk) nastrouná půlka muškátového ořechu cca 1/4 másla dvě čajové lžice olivového oleje (se zavřenýma očima obyčejný olej) malý šálek hladké mouky špetka soli a pepře

Postup přípravy

Bešamel: 1 litr polotučného mléka (při téhle kalorické bombě je to už stejnak šuma fuk)
nastrouná půlka muškátového ořechu (správna kuchařka nikdy nepoužívá ten prášek, co prodávají, nemá to správné aroma, takže struhadéko a celý oříšek a pozor na nehty)
cca 1/4 másla
dvě čajové lžice olivového oleje (se zavřenýma očima obyčejný olej)
malý šálek hladké mouky
špetka soli a pepře

Když máme Bešamel a omáčku hotovou, tak do zapékací mísy poklademe lasagne, vrstvu omáčky, vrstvu bešamelu a poté posymeme sýrem..postup opakujeme dokud není mísa plná :)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Makafa 29. 6. 2012, 12:53
Lasagne jsou u nás velice oblíbené, zrovna dnes jsme je měli na oběd, ale dělám je výhradně s uzeným masem, den dopředu. 2 den lehce ukrojím, nastrouhám sýra - prostě mňamka! Lasagne si dělám sama - těsto jako na nudle a než začnu skládat vrstvy, tak si je předvařím, je to chutnější. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie