Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept

Těstoviny s boloňskou omáčkou

0.0
Těstoviny s boloňskou omáčkou

Potřebné ingredience

0,5 kg mletého masa, 2 plechovky rajčat (lepší krájená, jsou-li celá, nutno pokrájet), 2 protlaky, 2 cibule, 2 mrkve, bobkový list, vývar, sůl, pepř, strouhaný sýr, těstoviny

Postup přípravy

Cibuli a mrkev očistíme, nakrájíme na drobno, dáme na pánev a opečeme (já to dělám na sucho), přidáme rozmělněné mleté maso (nejlepší je hovězí), když je maso opečené, přidáme trochu vývaru (není ale nutné), bobkový list a povaříme, přidáme protlaky a rajčata a necháme probublávat, dochutíme cukrem, solí a pepřem. Jako příloha se hodí špagety, penne, je možné použít i na lasagne. Na talíři posypeme strouhaným sýrem dle chuti.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 18. 9. 2012, 23:07
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)mňam

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie