Zobrazit přihlášovací formulář

kniha k 50tému výročí

0.0
kniha k 50tému výročí

Potřebné ingredience

mramorový korpus, krém vanilk. pudinkovo-máslový, maliny, marmeláda, WI

Postup přípravy

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

liba1963 23. 10. 2012, 9:40
(Y)Johanko,kniha je krásná (Y)a kytka taky.Já taky nedávno dělala kaly,myšlenkama jsem byla nevím kde :^) a použila jsem na ně obtiskovač na atnurie :-D,tak pod mýma rukama vznikl nový druh kytičky ,-) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Sahara 24. 10. 2012, 10:39
@liba1963 Libuško moc děkuji (L) Já použila taky obtiskovač na anturie, protožé jiný na žilkování nemám, ale víc jsem je zatočila ,-) ,-)Koukala jsem k tobě a ty anturiový kaly ksou krásný ,-) (Y) (hello)
liba1963 24. 10. 2012, 11:53
@Sahara ,-)No vidíš,fakt jsem nebyla doma ,-),ani jsem si neuvědomila,že anturky jsou zamotané :-D,já vytvořila nový druh,no (smich) (smich) (L) (L) (F) (hello) (hello)
Sahara 24. 10. 2012, 12:20
@liba1963 ,-) ,-) ,-) (hello) (hello) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie