kniha k 50tému výročí
Potřebné ingredience
mramorový korpus, krém vanilk. pudinkovo-máslový, maliny, marmeláda, WI
Postup přípravy
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
liba1963
(upraveno)
23. 10. 2012, 9:40
Johanko,kniha je krásná a kytka taky.Já taky nedávno dělala kaly,myšlenkama jsem byla nevím kde a použila jsem na ně obtiskovač na atnurie ,tak pod mýma rukama vznikl nový druh kytičky
Sahara
(upraveno)
24. 10. 2012, 10:39
@liba1963
Libuško moc děkuji Já použila taky obtiskovač na anturie, protožé jiný na žilkování nemám, ale víc jsem je zatočila Koukala jsem k tobě a ty anturiový kaly ksou krásný
liba1963
(upraveno)
24. 10. 2012, 11:53
@Sahara
No vidíš,fakt jsem nebyla doma ,ani jsem si neuvědomila,že anturky jsou zamotané ,já vytvořila nový druh,no
Sahara
(upraveno)
24. 10. 2012, 12:20
@liba1963