Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pšeničné bagety se lněným semínkem

0.0
Pšeničné bagety se lněným semínkem

Potřebné ingredience

200g zakysané smetany, 250ml vody, 50g rozpuštěného másla, 150g celozrnné pšeničné mouky, 500g polohrubé mouky, 2 lžíce sušené bramborové kaše, 3 lžíce lněného semínka, 2 lžičky soli, cukr, 1/2 droždí

Postup přípravy

V pekárně program "těsto", umotat bagety (rohlíky, housky,...), nechat na plechu kynou ještě asi 20min., péct na 220°C asi 10 - 15min.

...

...

poloviční dávka

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie