Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

GULÁŠ ze dvou druhů masa

0.0
GULÁŠ ze dvou druhů masa

Potřebné ingredience

kližkavepřová pleccibulesádlokmínkoření od Vitany maďarský gulášsl. paprika, pálivá paprikasůl, pepřkozí rohyčerstvá zelená paprikahotová tmavá jíška Knorr česnekmajoránkarajský protlak

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nadrobno. Cibuli osmahneme na sádle do zlatova. Nespálit. Přidáme hovězí maso a orestujeme ze všech stran. Přidáme rajský protlak. Pořádně orestujeme. Zasypeme sl. a pál. paprikou, maďarským gulášem. Promícháme a podlijeme horkou vodou. Dusíme. Okmínujeme, osolíme a opepříme. Vepřové maso opečeme vedle na sádle, aby se zatáhlo. Když začne kližka měknout, přidáme k ní vepř. maso. Do guláše dáme vyvařit zelenou papriku. Podlijeme trochou láku z kozích rohů a dáme i tak dva kozí rohy vyvařit. Podléváme jen trochu. Když je maso měkké, dochutíme česnekem a majoránkou. Zahustíme hl. moukou ve vodě nebo jíškou.
Výborné s br. knedlíkem, houskovým knedlíkem nebo kolínkama.

Dusíme.....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie