(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Zapečený plněný hermelín
Potřebné ingredience
hermelín cibule žampiony šunka česnek pepř pažitka,ale nemusí být
Postup přípravy
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme žampiony, okořeníme, podusíme. Hermelínům skrojíme vršky, lžičkou vydlabeme – vzniknou nám mističky. Vydlabaný hermelín smícháme s orestovanými žampiony, přidáme šunku nakrájenou na nudličky (ještě lepší je jen tak na sucho opečená na pánvi) a nasekanou petrželku. Směs dáme do vydlabaných hermelínů a zapečeme cca 10 min v troubě
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Janka B.
(upraveno)
18. 11. 2013, 12:05
Recept obšlehnutý z Labužníka - http://www.labuznik.cz/recept/zapeceny-plneny-hermelin/, kde je i dodatek - "recept Barušky02, dělaný podle Michala Jeřábka, šéfkuchaře restaurace Cantina v Praze, který ho nepeče v troubě, ale smaží a místo tatarky připravuje z vydĺabaných vnitřků, smetany a bylinek povařením omáčku.". Jinak určitě dobré.
Alishy
(upraveno)
30. 10. 2013, 18:58
vypada to obalene v trojobalu, nebo se neobaluje?
Michaela_
(upraveno)
26. 11. 2013, 9:02
@Alishy
Rekla bych, ze ten obrazek k tomu nepatri...Na obrazku je asi hermelin rozpuleny, naplneny a osmazeny...V receptu skrojeny do misky, naplneny a zapeceny...takze zvrchu otevreny.