Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 29 návštěvníků)

Kuřecí prsíčka s brokolicovým krémem-děkuji Katrin

0.0
Kuřecí prsíčka s brokolicovým krémem-děkuji Katrin

Potřebné ingredience

Postup Kuřecí prsa opracujeme, osolíme a na oleji (já použila obyčený stolní a olivový 50x50) a usmažíme podle chuti. Já preferuji sušší maso, takže ho tam nechávám déle. v Kastrůlku rozpustíme máslo a zaprášíme hladkou moukou - vytvoříme tím tak řídkou jíšku. Do jíšky přidáme na drobno nakrájenou brokolici, orestujeme a po chvíli zalijeme smetanou (já použila 30%, ale můžete použít i 12%, omáčka nebude tolik hustá). Podle chuti dosolíme - v tomto případě je vhodnější solit spíš méně. Za častého míchání na mírném plameni povaříme brokolici asi 10 minut. Maso přelijeme omáčkou a podáváme s vařeným bramborem, případně jinou přílohou.

Postup přípravy

Postup
Kuřecí prsa opracujeme, nakrajíme na menší kousky,osolíme a na oleji (já použila obyčený stolní a olivový 50x50) a usmažíme podle chuti. Já preferuji sušší maso, takže ho tam nechávám déle.

v Kastrůlku rozpustíme máslo a zaprášíme hladkou moukou - vytvoříme tím tak řídkou jíšku. Do jíšky přidáme na drobno nakrájenou brokolici, orestujeme a po chvíli zalijeme smetanou (já použila 30%, ale můžete použít i 12%, omáčka nebude tolik hustá). Podle chuti dosolíme - v tomto případě je vhodnější solit spíš méně. Za častého míchání na mírném plameni povaříme brokolici asi 10 minut.

Maso přelijeme omáčkou a podáváme s vařeným bramborem,hranolky případně jinou přílohou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 31. 1. 2015, 10:47
(Y) (Y)
Mišáček 31. 1. 2015, 8:54
Bájo večeře (pl) (pl) (pl). Rozpustila jsem do toho ještě taveňák a nasrouhala tvrdý sýr, místo zásmažky a výborný to bylo (jidlo) Díky za recept Míša (Y)
kristttye 8. 2. 2014, 19:17
(Y) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie