(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Výborný segedín bez koření
Potřebné ingredience
1/2 kg vepřové kýty,kyselé zelí,cibule,zakysaná smetana,2 lžičky sladké papriky,hl.mouka a sůl.
Postup přípravy
Na cibulce orestujeme maso nakrájené na kostičky ,osolíme a zaprášíme paprikou.Přidáme zelí podlejeme a necháme podusit s masem doměka.Potom si rozškvedláme trochu mouky s vodou ve smetaně a zahustíme.
Jednoduché a výborné sami jsme nevěřili,že může chutnat tak dobře bez nějakého jiného koření.Jiný segedín už nevaříme.
Jednoduché a výborné sami jsme nevěřili,že může chutnat tak dobře bez nějakého jiného koření.Jiný segedín už nevaříme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
14. 3. 2008, 9:24
Taky jsem začala dávat bez pepře, nového koření, bobkového listu a i bujónu - zvlášť, když to pak dávám dětem. Je to dobré i tak a po segedínu si vždy dáme
stranpa
(upraveno)
13. 3. 2008, 11:43
tak takový přesně vařím..jen marně pátrám v hlavě jaké by se mělo dávat do segedínu koření
Katchaa
(upraveno)
14. 3. 2008, 9:16
@stranpa
pepř,nové koření,bobkový list,(masox nebo vegeta)
stranpa
(upraveno)
3. 4. 2008, 15:42
@Katchaa
tak to slyším poprvýý..Tuhle kombinaci koření dávám do rajské a do svíčkové, segedín bych tím nekazila
bubík4
(upraveno)
3. 4. 2008, 21:14
@stranpa
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3198&user=13130 já si zase bez koření neumím představit
keltka
(upraveno)
14. 3. 2008, 9:21
@Katchaa
to jsem nikdy nedávala já dělám normálně bez koření?!
Sussi7
(upraveno)
3. 4. 2008, 20:51
@keltka
Taky jsem nikdy koření nedávala jen občas trochu kmínu.