(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pařížské rohlíčky do formiček
Potřebné ingredience
140 g ořechů 140 g cukru krupice 80 g polohrubé mouky 1 vejce ½ KL skořice špetka soli PAŘÍŽSKÝ KRÉM 400 g dobré tmavé čokolády, 500ml neušlehané šlehačky Šlehačku a nastrouhanou čokoládu postavíme na oheň a přivedeme do varu. Jakmile se začne vařit, ihned ji odstavíme a vložíme do ledové vody. Za občasného míchání necháme zchladnout. Pak ji necháme několik hodin ve studenu, nejlépe do druhého dne, kdy ji metlou našleháme. POLEVA 1 omega, 100 g čokolády na vaření – rozpustit a přidat 100 g kakaa, 2 PL moučkového cukru
Postup přípravy
Zaděláme těsto a naplníme formičky.
Pečeme na 140 °C asi 7-10 minut, do lehkého zhnědnutí.
Upečené vyndáme z trouby a necháme úplně vychladnout.
Teprve pak rohlíčky silnými udery dostaneme ven
Pečeme na 140 °C asi 7-10 minut, do lehkého zhnědnutí.
Upečené vyndáme z trouby a necháme úplně vychladnout.
Teprve pak rohlíčky silnými udery dostaneme ven
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hantonie
(upraveno)
24. 11. 2014, 11:14
Dobrý den, pro včechny, kdo mají problém vyklopit cukroví z formiček. Není to moje vychytávka. Mrkněte k paní Darině ID 523148 na cappucinové rohlíčky, má tam bezva vychytávku jak upéct cukroví pomocí JEDNÉ !! formičky§ Je to super, zkoušela jsem to. Ušetříte si spoustu práce
evicela
(upraveno)
24. 11. 2014, 11:05
s těmi silnými údery jste mě dostala, já tak jednou dolovala pracny, no tak 10 ks přežilo, víc ne
laskonka333
(upraveno)
24. 11. 2014, 10:12