MEDOVÝ SKŘÍTEK NA MEDOVNÍKU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Pečené medové pláty, karamelový krém z vařeného kondenzovaného mléka + karamelový pudink + vyšlehané celé máslo, druhý krém - vyšlehaná smetana se zakysanou smetanou a vanilkovým cukrem. Pláty potírány uvařenou slabší instantní kávou smíchanou s trochou rumu. Boky obsypány rozemletými odkrojky z upečených plátů a smíchány s hrstí mletých vlašských ořechů a nahoře dozdobeno zbytkem krému a zalito rozpuštěnou čokoládou na vaření - 100 g čokolády zalité 120 ml horké smetany na šlehání a rozmíchané do hladké polevy. Dozdobeno medovým skřítkem z domácího marcipánu.
Váha dortu: 3,40 kg.
Váha dortu: 3,40 kg.

*

*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

liba1963
(upraveno)
4. 12. 2014, 8:04








nahlásit

Arěv52
(upraveno)
8. 12. 2014, 16:28
@liba1963
Děkuji
nahlásit