Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

HOVĚZÍ NA ČESNEKU - KAŠE

0.0
HOVĚZÍ NA ČESNEKU - KAŠE

Potřebné ingredience

Hovězí maso na plátky, špek nebo olej, sůl, pepř, 1 větší cibule, palička česneku

Postup přípravy

Hovězí tenčí plátky osolíme a opepříme z obou stran. Na pánvičku jsem dala kousky špeku / může být olej / a maso osmahneme prudce z obou stran. Přihodíme na větší kusy pokrájenou větší cibuli a 1 paličku česneku pokrájenou na plátky. Přiklopíme a dusíme pomalu ve vlastní šťávě minimálně 1 hodinu. Dosolíme si podle chuti a samozřejmě nezapomenem malinko podlít vodou, ale opravdu jen málo - vše pustí šťávu. Jako příloha super rýže - my máme kaši .
DOBROU CHUŤ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bakyka 20. 8. 2016, 19:39
jak to děláte, že máte tak krásně tmavou šťávu? (F)
JANA308 20. 8. 2016, 13:05
(Y) (Y) (Y) právě jsme dojedli :-)
Nadys 15. 3. 2016, 11:09
(F)
petrulka 15. 3. 2016, 10:55
(Y) super rychlé na přípravu, dělala jsem v papiňáku bez zahuštění, výborný (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie