Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bílý guláš "Mongol"

0.0
Bílý guláš "Mongol"

Potřebné ingredience

Jako na guláš... Cibule Sádlo Hovězí Voda/vývar Sůl, pepř, kmín, worchester když dávám jen vodu, tak přidám ještě trochu Podravky Hladká mouka Smetana na vaření

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibulku, přidáme maso, které opečeme ze všech stran, osolíme, opepříme, dáme kmín, worchester (stačí i sojovka) a případně podravku, zalijeme a necháme dusit - já dávám na 25 minut do papiňáku.
Po otevření zasypeme moukou, povaříme a zavaříme smetanou.
Podáváme s knedlíkem, rýží, chlebem, těstovinami - jak kdo má rád :-P

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie