Zobrazit přihlášovací formulář

NAROZENINOVÝ DORTÍK

0.0
NAROZENINOVÝ DORTÍK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: medový piškot
SIRUP NA KORPUS: medový s přidáním malé lžičky citronové šťávy
KRÉM: smetanový s vařeným karamelovým mlékem SALKO
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání celého dortu
MÁSLOVO-TVAROHOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU: tímto krémem jsem trochu zatřela boky celého
dortu, aby mi neprosvítala čokoládová ganache a v konečné fází jsem celý dort dozdobila vyšlehanou
šlehačkou. Část šlehačky jsem obarvila a dozdobila dle fantazie.
MODELACE: doprostřed jsem vymodelovala z modelovací pasty růžičky, dle přání oslavenkyně, která
miluje růže.
PEČÍCÍ FORMA: kulatá o průměru 23 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 2.600 g

Horní pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

backa 20. 1. 2020, 10:34
Pěkný dort (Y) (^)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie