MRKVOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MRKVOVÉ KORPUSY
SMETANOVO-SÝROVÝ KRÉM
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu
ŠLEHAČKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na čokoládové krápníčky
PEČÍCÍ FORMA: průměr 16 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 1400 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm
SMETANOVO-SÝROVÝ KRÉM
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu
ŠLEHAČKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na čokoládové krápníčky
PEČÍCÍ FORMA: průměr 16 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 1400 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hantonie
(upraveno)
21. 9. 2020, 19:42
já se taky přidávám s prosbou o recept díky
ZDENDA57
(upraveno)
21. 9. 2020, 13:31
Prosím vás jak pečete mrkvový dort,nebyl by prosím recept,děkuji Zdenka.