Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Rybízový koláč se sněhem z remosky

0.0
Rybízový koláč se sněhem z remosky

Potřebné ingredience

* TĚSTO: 90 g másla (Hery), 200 g polohrubé pšeničné mouky, 50 g cukru krupice, 2 žloutky, ½ kypřícího prášku; * NÁPLŇ: 2 bílky, 190 g cukru moučka, 250 g rybízu

Postup přípravy

Rozpis je pro formu o průměru 26 cm, pečeno ve velké remosce Grand (průměr mísy 29 cm).

Formu na pečení vymazat máslem.

Všechny suroviny na těsto zpracovat v drobenku a tu natlačit do formy tak, aby zaplnila celé dno a okraje byly zvýšené.

Z bílků vyšlehat pevný sníh, do něj vmíchat cukr a rybíz.
Náplň rovnoměrně rozetřít na těsto.

Péct v remosce cca 30 minut.

Všechny suroviny na těsto zpracovat v drobenku a tu natlačit do formy tak, aby zaplnila celé dno a okraje byly zvýšené.

Z bílků vyšlehat pevný sníh, do něj vmíchat cukr a rybíz. Náplň rovnoměrně rozetřít na těsto.

Péct v remosce cca 30 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie