(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Halušky se špenátovou omáčkou

Potřebné ingredience
bramborové halušky (strouhané brambory, vejce, sůl, mouka), cca 200-250g čerstvého špenátu, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, hrst parmazánu, olej, 1 šlehačka, čerstvý kozí sýr - cca 250g
Postup přípravy
Na oleji orestujeme česnek, přidáme špenát a necháme rychle zavadnout. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a chvilku povaříme, přidáme parmazán a asi polovinu kozího sýru . Necháme rozpustit. Poté rozmixujeme a smícháme s uvařenými haluškami. Navrch nadrobíme zbytek sýru.

...

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé