Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Co se zbytky rizota?Karbenátky jsou řešenííííííííííííííííííí!!!!

0.0
Co se zbytky rizota?Karbenátky jsou řešenííííííííííííííííííí!!!!

Potřebné ingredience

zůstalo Vám dost rizota a nikdo ho již nechce?tak si pište.Rizoto,vejce(podle množství rizota),trošku mouky,hořčice,pepř,česnek a dále se fantazii meze nekladou.rukama uhněteme v těsto a tvoříme malé placičky(je lepší ruce močit ve studené vodě).Pečeme po obou stranách dorůžova.

Postup přípravy

Zkuste třeba vám zachutná a rizoto už vždy dojíte do posledního zrníčka rýže:-D.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Katešinka 9. 5. 2008, 10:54
(clamp)vyzkoušela jsem a je to opravdu zase něco jiného (clamp) (clamp)s čerstvým salátkem ze zahrádky -Bašta!!!! (clamp) (clamp)
idina 9. 5. 2008, 11:26
@Katešinka :-$ :-$ :-$To jsem ráda.to potěšíííííí (clamp) (clamp)
idina 9. 4. 2008, 9:41
Jasnačka jen takový menší tipeček.U nás někdy zůstne tak jsem to prubla a bylo to dobré.A hlavně dojedlo se. :-$ ;-)
AliceM 8. 4. 2008, 23:55
Jiřinko, u nás teda rizoto nikdy nezůstane, protože rodina je tak miluje (zajic) (zajic) (zajic) (zajic), že chodí tak dlouho, až je vylízáno do posledního zrnka ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-). Ale nápad je to dobrý (L) (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie