(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Slavnostní šlehačková bábovka z remosky
Potřebné ingredience
3 vejce, 100 g mouč. cukru, 350 g polohrubé mouky, 1 kypř. prášek, 1 vanil. cukr, 1 šlehačka, 2 lžíce kakaa, tuk na vymazání a mouka na vysypání formy, čokoládová poleva, moučkový cukr a citronová šťáva na ozdobu
Postup přípravy
V míse jsme pečlivě promíchali všechny uvedené suroviny.Vzniklé těsto jsme rozdělili na dvě části.První jsme vlili do remoskové mísy, druhou jsme obarvili kakaem a doplnili jí dávku.Pekli jsme 55 minut.
Vychladlou bábovku jsme ozdobili rozehřátou čokoládovou polevou.Po jejím ztuhnutí jsme promíchali citr. šťávu s mouč. cukrem a touto polotekutou směsí pokapali čokoládový povrch bábovky.
Vychladlou bábovku jsme ozdobili rozehřátou čokoládovou polevou.Po jejím ztuhnutí jsme promíchali citr. šťávu s mouč. cukrem a touto polotekutou směsí pokapali čokoládový povrch bábovky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé