Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Narozeninový dort pro dceru

0.0
Narozeninový dort pro dceru

Potřebné ingredience

Tak jsem to zvládla. Je to můj první potahovaný, tak snad bude chutnat. Jen mi trošku v ledničce teče:(, tak nevím , nějaká chybička se asi vloudila....

Chtěla bych ještě jednou poděkovat paní MarceleID 126509 za inspiraci a hlavně recept na modelovací hmotu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 16. 5. 2008, 16:00
Zuzko je moc krásný. To že Vám teče může být způsobeno několika faktory. Jednak krémem. Jestli je šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany. Druhak jak moc tence jste hmotu vyválela. Jestli tenkou, tak příčinu hledejte tam. A třeťak to může být způsobeno vysokou vlhkostí v lednici. Když snížíte teplotu (přidáte výkon) mělo by to pomoci. Jo a ještě by to mohlo být velmi rozdílnými teplotami korpusu a hmoty. Třeba kdyby jste potahovala zmrzlý korpus hmotou o pokojové teplotě.
suzi1 16. 5. 2008, 22:05
@ Marcelko, tak to bude asi tím krémem, použila jsem marmeládu a krém na krtkův dort obohacený želatinou. a chtěla jsem abych ho měla krásně uhlazený a rovný a tak jsem na strany přidala o něco víc. Myslela jsem, že když ho dělám pro dcerku, tak krém by nemusel ýt zrovna máslový. Chybabi se člověk učí. Příští měsíc má sestra a neteř narozeniny, tak to vyzkouším znovu. a můžu se zeptat, jaký krém děláte vy?
egon e 16. 5. 2008, 15:53
uauuuu uzasne (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie