(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Játra na cibulce s "ktovskými brambory"
Potřebné ingredience
400 g jater (vepřová, kuřecí)
2 velké nebo 3 menší cibule
Instatní šťáva k vepřovému (nahradíte ji - opečte jemně nakrájenou cibulku, přidejte 2 zarovnané lžíce hl. mouky, opražte a zalijte tak 400 ml vody, podravka, sojovka)
brambory se slupkou (tak 3-4 střední na porci)
olej
Postup přípravy
Játra odmahneme, přidáme cibulku a zalijeme připravenou šťávou. Brambory nakrájíme na kolečka a osmažíme jako hranolky v oleji.
Pořádně omyjeme a nakrájíme na kolečka
Cibulku na nudlíčky !!!ne na kostičky!!!
Všechny ingredience. Moc toho není, ale je to mňamka
Už se to peče, už se to smaží
Brambory jsou celé schované v oleji
Do odmahnutých jater, přidáme cibulku. Necháme trochu zhnědnout
Nakonec zalijeme připravenou šťávou a krátce povaříme
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé