Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Játra na cibulce s "ktovskými brambory"

0.0
Játra na cibulce s "ktovskými brambory"

Potřebné ingredience

400 g jater (vepřová, kuřecí)
2 velké nebo 3 menší cibule
Instatní šťáva k vepřovému (nahradíte ji - opečte jemně nakrájenou cibulku, přidejte 2 zarovnané lžíce hl. mouky, opražte a zalijte tak 400 ml vody, podravka, sojovka)
brambory se slupkou (tak 3-4 střední na porci)
olej

Postup přípravy

Játra odmahneme, přidáme cibulku a zalijeme připravenou šťávou. Brambory nakrájíme na kolečka a osmažíme jako hranolky v oleji.

Pořádně omyjeme a nakrájíme na kolečka

Cibulku na nudlíčky !!!ne na kostičky!!!

Všechny ingredience. Moc toho není, ale je to mňamka

Už se to peče, už se to smaží

Brambory jsou celé schované v oleji

Do odmahnutých jater, přidáme cibulku. Necháme trochu zhnědnout

Nakonec zalijeme připravenou šťávou a krátce povaříme

Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie