Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Kovářská kotleta - šlehačkové kotlety

0.0
Kovářská kotleta - šlehačkové kotlety

Potřebné ingredience

Pro 4 osoby: 4kotletky bez kosti - můžeme nahradit 4 plátky krkovičky, 4 větší cibule, 1 smetana sladká (200ml), 20 dkg sýru cihla, sůl, pepř

Postup přípravy

maso vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a trochu opepříme. Na dno suchého pekáče dáme nakrájené cibule, na ně pak naskládáme plátky masa, zasypeme strouhaným sýrem a opatrně zalijeme smetanou ke šlehání. Pečeme zakryté cca 60min. Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši. Je to opravdu výborná mňamka a zvláště oceňuji, že pak může jíst celá rodina dohromady.:-) Pokud se vám nechce připravovat kaši, můžeme na dno pekáče nakrájet brambory na kolečka a pak přidat zbytek surovin. Chuť pokrmu je ale trochu jiná.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie