Zobrazit přihlášovací formulář

Můj druhý potahovaný ke ?tinám

0.0
Můj druhý potahovaný ke ?tinám

Potřebné ingredience

mramorový korpus od Dáši, karamelový krém ze salka (nic lepšího jsem snad nejedla, kdyby měl někdo tip jak ho využít jinak než na dort, myslím třeba nějaké řezy nebo buchta, tak prosím písnite. Díky

Postup přípravy

Marcipán dle Arielll se sirupem (použila jsem rýžový, jiný u nás neměli), ten je taky vynikající. Myslím, že jsem si asi vytvořila závislost na marcipánu, tak moc jsem ochutnávala až jsem málem měla málo na potažení. Co se stalo se zbytky si jistě dokážete představit.

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

77lenka 26. 9. 2008, 12:40
Lucko a Ráďo moc děkuju, oba řezy vypadají úžasně. (L) Určitě oba vyzkouším. (clamp) Ještě dotazíček: někde jsem tu četla, že se dá uvařit víc plechovek salka najednou ( úspora energie) a uložit do ledničky. Nemáte s tím některá zlušenosti? A jak dlouho to vydrží? *-)
Zrušený účet 26. 9. 2008, 11:05
Dortík máte mooooc pěkný i růžičky (clamp) (clamp) (clamp) Já vám mohu doporučit tento recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23541 od Olgy. Je to lahůdka, vyzjkoušela jsem na velké rodinné oslavě a všem strašně chutnalo. Takže doporčuji! (hello)
Radunna 26. 9. 2008, 10:32
krásnej dortík.Jste talent! (clamp) (clamp) (clamp) Jinak salko využívám do ořechových řezů. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=13812&user=92530 :-$
Zrušený účet 26. 9. 2008, 10:20
Leni, moc krásný dort. A s tou závislostí je nás asi víc. ;-) ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie