(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Vinná klobása v koření
Potřebné ingredience
Potřebujeme libovolné množství vinné klobásy,hladkou mouku na obalení a jakékoli oblíbené koření.
Postup přípravy
Klobásu smotáme jako šnečka a napíchneme na špejli,aby se při pečení nerozmotala.Hladkou mouku smícháme s kořením a v pak v ní obalíme šnečky.Plech vyložíme pečícím papírem,položíme na něj šnečky(bez tuku!) a dáme péct asi na půl hodiny.V polovině doby otočíme.Klobása se pěkně opeče,a pustí dost tuku,takže při konzumaci pak není tak mastná.U nás se už jinak nepřipravuje.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Splaváček
(upraveno)
24. 6. 2010, 13:07
Super právě jsem je udělala manža si je pochvaloval
Janča 76
(upraveno)
24. 6. 2010, 19:36
@Splaváček
To mě těší.My už je dlouho neměli,taky bych si dala
Inecka
(upraveno)
8. 3. 2009, 11:07
DOBRÝ DEN JANI,PRÁVĚ JSME DOJEDLY KLOBÁSU PODLE VAŠEHO RECEPTU.JE TO SUPER NÁPAD I POCHVALU JSEM DOSTALA
Janča 76
(upraveno)
24. 6. 2010, 19:37
@Inecka
To jsem ráda.Tak hlavně,že chutnalo.
MajkaKi
(upraveno)
23. 12. 2008, 14:26
SUPER přesně něco takového hledám.Hned zítra zkusím věřím, že si pochutnáme