Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Arabelčino rychlé znojemské dušené maso

0.0
Arabelčino rychlé znojemské dušené maso

Potřebné ingredience

vepřové maso, sterilované okurky, cibule, sůl, pepř, podle potřeby masox - nemusí být ,
těstovinová rýže

Postup přípravy

Cibulku osmažíme na trošce oleje, přidáme vepřové maso pokrájené na kostičky , osolíme, opepříme a orestujeme malilinko do hněda. Pak podlijeme teplou vodou, přidáme nastrouhané okurky a dusíme doměkka. Podle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké, zahustíme omáčku jíškou, nebo hladkou moukou rozmíchanou ve vodě a ještě 15 minut povaříme.

Jako příloha - těstovinová rýže, rýže, těstoviny

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

IVA29 17. 5. 2013, 15:36
VÝÝÝÝÝBORNÉ (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie