(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Dušené hovězí maso s fazolkami
![Dušené hovězí maso s fazolkami](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/081116/19/j30393.jpg)
Potřebné ingredience
60 g zadního hovězího masa, 60 g sterilovaných nebo zmrazených fazolek, 20 g cibule, 1 lžička másla nebo rostlinného tuku, 1 lžička hladké mouky, 1/4rajčete, několik zrnek soli.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na drobné kousky a opečeme na tuku spolu s drobně nakrájenou cibulí. Zaprášíme moukou, zamícháme, zalijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Přidáme překrájené fazolky, nadrobno nakrájené rajče a dodusíme. Nakonec nepatrně osolíme a podáváme s vařenými brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé