Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Dušené hovězí maso s fazolkami

0.0
Dušené hovězí maso s fazolkami

Potřebné ingredience

60 g zadního hovězího masa, 60 g sterilovaných nebo zmrazených fazolek, 20 g cibule, 1 lžička másla nebo rostlinného tuku, 1 lžička hladké mouky, 1/4rajčete, několik zrnek soli.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na drobné kousky a opečeme na tuku spolu s drobně nakrájenou cibulí. Zaprášíme moukou, zamícháme, zalijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Přidáme překrájené fazolky, nadrobno nakrájené rajče a dodusíme. Nakonec nepatrně osolíme a podáváme s vařenými brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie