Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

PEČENÝ BŮČEK ZELÍ A BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY!!!!!!!!

0.0
PEČENÝ BŮČEK ZELÍ A BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY!!!!!!!!

Potřebné ingredience

KOUSEK BŮČKU DLE ČLENŮ RODINY ,TOČENÝ SALÁM DLE CHUTI,ŠPEK JAK KDO UZNÁ ZA VHODNÉ .ČESNEK DLE CHUTI,SŮL .ZELÍ .BRAMBORY .SOLAMIL NEBO HAMILON NA SOSÍK.

Postup přípravy

Z MASA STÁHNEM KŮŽI ALE NEVIHAZUJEME ,OSOLÍME DÁME ŠPEK NAKRÁJENÝ TOČENÁK, A ČESNEK .VŠE DO PEKÁČE,PODLEJEME VODOU A DÁME NA 20 MINUT DO TROUBY NA 180 STUPNŮ PODLÍVÁME .PAK ODKRYJEME DÁME TROCHU MÁSLA A POMALU PEČEME JEŠTĚ ASI 20 MINUT DO VÝPEKU DÁME TROCHU VODY SMÍCHANOU SE SOLAMILEM UDĚLÁ SE NÁM SOSÍK .DLE CHUTI PŘISOLÍME NEBO TROCHU PODRAVKY .PODÁVÁME Z BRAMBOROVÍM KNEDLÍKEM A ZELÍM .U NÁS DOMA SE VŠICHNI PO TOM TLUČOU MASO JE MASO:-D.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 2. 1. 2009, 19:53
*-) *-) *-)stále přemýšlím na co máme tu hromskou kůži????
moncaull 3. 1. 2009, 7:28
@Bylinka1 já ji dávám do výpeku je pak lepší sosík :-$ :-$ :-$ Monika
Bylinka1 3. 1. 2009, 21:23
@moncaull Ahááá (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie