(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
AERKOŇAK -výroba cca10 min
Potřebné ingredience
1/2 rumu
6 žloutků
20dkg ml.cukru
1 konzerva zahuštěného Salka
Postup přípravy
Vše kromě rumu smícháme,nejlépe ve šlehači.Přilejem rum a vše ještě dobře rozmícháme.Vlejeme do sklenice a dáme do ledničky.
Dá se udělat i z 1/2 dávky bude ho pak 1/2 litru.
Dělala jsem ho i z nezahuštěné tatry a byl taky dobý jen né tak hustý a krémový.
Dá se udělat i z 1/2 dávky bude ho pak 1/2 litru.
Dělala jsem ho i z nezahuštěné tatry a byl taky dobý jen né tak hustý a krémový.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé