Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Soljanka po gruzínsku

0.0
Soljanka po gruzínsku

Potřebné ingredience

zadní hovězí, olej, kečup, česnek, kyselé okurky, sůl, pepř

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji a dusíme do měkka. Když je maso měkké, přidáme okurky nakájené na kostičky, prolisovaný česnek, kečup a podle chuti osolíme, opepříme.
Soljanku jsme kdysi dávno - před mnoha a mnoha lety - připravovali ve škole, v osmé třídě, při vaření. Je to vlastně jediný recept, který používám dodnes. Tenkrát jsme jako přílohu osmažili na oleji plátky veky. Já k tomu nyní dávám rýži.

Maso podusíme do měkka ......

Dále budeme potřebovat nakládané okurky (cca o 1/3 menší množství než masa), kečup, česnek.

Hotovo! Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie