Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Šumavská vepřová

0.0
Šumavská vepřová

Potřebné ingredience

Vepřový (nebo uzený) bůček, kyselé zelí, cibule. KNEDLÍK:brambory, vejce sůl, rohlíky , hrubá mouka, máslo

Postup přípravy

Kyselé zelí dáme do hrnce,přidáme na kostičky nakrájenou cibuli. Uprostřed zelí uděláme důlek, do něhož vložíme vepřový bůček, který přehrneme asi 10 cm vrstvou zelí. Zalijeme vodou a asi hodinu dusíme. Syrové brambory nastrouháme do mísy, přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, vejce, sůl, máslo a zahustíme hr. moukou tak, aby těsto bylo husté. Vytvarujeme knedlíky, které vaříme v vroucí vodě asi 20 minut. Podáváme s masem a zelím. chceš li spát sladce, večeř krátce!(slovenské příslový)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie